Terug naar de resultaten
Utrechtseweg 80 607 in Heelsum 6866 CN

Utrechtseweg 80 607

6866 CN Heelsum
Vraagprijs € 220.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Het appartementencomplex “Hoog Doorwerth” wordt omringd door mooi aangelegde en goed onderhouden parkachtige tuinen, heeft een eigen parkeerterrein en een uitgebreid servicepakket om het wonen zo onbezorgd mogelijk te maken. De winkels en diverse voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar en de bus stopt precies voor de deur.

In dit mooie complex bieden wij u te koop aan een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1974 Woonoppervlakte 80 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Het appartementencomplex “Hoog Doorwerth” wordt omringd door mooi aangelegde en goed onderhouden parkachtige tuinen, heeft een eigen parkeerterrein en een uitgebreid servicepakket om het wonen zo onbezorgd mogelijk te maken. De winkels en diverse voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar en de bus stopt precies voor de deur.

In dit mooie complex bieden wij u te koop aan een uitstekend onderhouden en ruim 3-KAMERAPPARTEMENT op de 6e verdieping met berging in de onderbouw. Het appartement ligt aan de westkant van het gebouw en is dus heel zonnig. Zodra u de woning betreedt valt het onmiddellijk op hoe licht alle ruimtes zijn.

Indeling woning:
Entree, toilet, meterkast en een open verbinding met de keuken. Eenmaal in de woonkamer wordt uw blik direct naar de grote raampartijen getrokken … wat een prachtig weids uitzicht. Vanuit alle kamers en vanaf het balkon kunt u volop genieten van het uitzicht dat in alle jaargetijden zeer de moeite waard is.

De woonkamer heeft een grote doorgang naar de ruime zijkamer en een deur naar het balkon. De ligging op het Westen zorgt ervoor dat u hier heerlijk van de zon kan genieten. Natuurlijk zijn de raampartijen voorzien van zonneschermen om het vele zonlicht te temperen als u dat wilt.

De woning is nog niet zo lang geleden geheel gerenoveerd en voorzien van een nieuwe keuken. Er is een inductiekookplaat, oven, koelkast, vriezer en een vaatwasser aanwezig.
De slaapkamer is ruim genoeg voor een 2-persoonsbed en kledingkasten en is voorzien van een airco. Vanuit deze slaapkamer heeft u direct toegang tot de badkamer. In deze nieuwe badkamer is een veilige inloopdouche van het merk Molenaar aanwezig, een 2e toilet en een modern wastafelmeubel. Vanuit deze slaapkamer heeft u ook toegang het balkon.

Het complex.
De hoofdingang met de beveiligde entree ligt op de derde verdieping. Hier bevindt zich de receptie, de intercominstallatie, het brievenbustableau, het trappenhuis en de liftinstallaties. Om in dit complex te kunnen wonen wordt een minimale leeftijd van 50 jaar gehanteerd.

Het appartement is gelegen in een serviceflat waarij aan de bewoners een vast servicepakket wordt geleverd.
Het servicepakket omvat o.a.:

* een eigen huismeester voor het dagelijkse onderhoud aan het gebouw en voor kleine klussen/reparaties e.d. voor de bewoners
* een huishoudelijke dienst die zorgt voor alle gemeenschappelijke ruimtes.
* mogelijkheid tot bemiddeling voor particuliere huishoudelijke hulp indien wenselijk.
* een receptioniste is in de ochtenduren aanwezig voor administratieve ondersteuning en assistentie voor de bewoners indien nodig
* groot tuinonderhoud
* het ophalen van het huisvuil
* een bibliotheek, een fitnessruimte, een recreatiezaal
* de mogelijkheid om tegen een geringe vergoeding gebruik te maken van logeerkamers
* een kapper, pedicure en masseur zijn op aanvraag beschikbaar.

In de onderbouw is er scootmobiel- en fietsenstallingen met oplaadpunten aanwezig.

Er is een financieel gezonde en actieve Vereniging van Eigenaars.
Bijdragen V.v.E.:
Servicekosten: € 215,00
VVE bijdrage in het fonds groot onderhoud: € 130,00
Voorschot stookkosten: € 205,00


Aanvullende informatie: www.utrechtseweg80607.nl
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 220.000,- kosten koper Prijs per m² € 2.750,- Aanvaarding in overleg Bijdrage VVE p/m € 550,00 Servicekosten € 215,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1974 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Vrij uitzicht en in bosrijke omgeving Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor minder validen Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 80 m² Woonkameroppervlakte 29 m² Externe bergruimte 4 m² Inhoud 260 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 6 m² Indeling Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 1 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Wastafel, Toilet, Douche, Wastafelmeubel Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 6e woonlaag Balkon Ja Energie Energieklasse E Energie einddatum 13-11-2029 Isolatie Dubbel glas Verwarming Blokverwarming Warmwater Elektrische boiler eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte VvE checklist Periodieke bijdrage Ja (€ 550,- per maand) Vergadering VvE Ja Onderhoudsplan Ja Opstalverzekering Ja Inschrijving KvK Ja Reservefonds Ja Kadastrale gegevens Gemeente Renkum Sectie C Perceelnummer 5830 Index 95 Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Utrechtseweg 80 607 in Heelsum 6866 CN Utrechtseweg 80 607 in Heelsum 6866 CN

360° Foto's

Route van naar Utrechtseweg 80 607, 6866 CN Heelsum

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring