Hypotheken

Voordat u besluit een woning te kopen, is het van groot belang dat u een volledig en juist beeld heeft van de mogelijkheden van een te sluiten hypotheek en de daarbij behorende maandelijkse lasten. Een beeld waarbij u niet alleen een gevoel heeft hoeveel u kunt lenen, maar vooral in hoeveel u wilt lenen. Alleen op die manier kunt u vaststellen welke woning qua prijsklasse, type, onderhoud, etc. het best bij uw persoonlijke situatie past.
 

Ingewikkeld?

Het kiezen van een hypotheek is een ingewikkelde zaak, zeker met voortdurend veranderende regelgeving. De onafhankelijk hypotheekadviseur waar Stad en Land Makelaardij al jaren mee samenwerkt, garandeert u de best mogelijke aanbieding, voor nu en voor in de toekomst. Hierbij wordt niet alleen naar de rente gekeken, maar ook naar de voorwaarden en de eventuele extra’s die een hypotheek voor u heeft.
 

Persoonlijk!

Op basis van een persoonlijk gesprek vormt u samen met de hypotheekadviseur een zorgvuldig beeld van uw persoonlijke omstandigheden, levensstijl, getroffen (oudedags-)voorzieningen en uw uitgavenpatroon voor wat betreft hobby's.
Op basis van deze en andere gegevens wordt een persoonlijk afgemeten advies gegeven dat kan dienen als een solide basis onder de door u te nemen (financiële) beslissingen. 
 
Vraag naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.