Verkoop

Bij de verkoop van uw woning komt veel kijken.
Hoe bepaalt u de vraagprijs? Wanneer vraagt u te veel of te weinig?
Welke risico’s loopt u? Hoe verkoopt u uw woning zo snel mogelijk?
Hoe stelt u een koopovereenkomst op? Welke notaris te kiezen en wie betaalt wat?
Als u besluit uw woning te verkopen, is een vrijblijvend gesprek met een NVM-makelaar van Stad en Land Makelaardij een eerste stap naar antwoorden.
 

Zakelijk succes

Onze makelaar helpt u de verschillende aspecten van het verkoopproces te ordenen. Samen met u stippelt hij, op basis van uw persoonlijke wensen een geschikt verkooptraject uit. Wilt u uw woning snel verkopen of is een hoge verkoopprijs voor u juist belangrijk? Welke factoren vergroten de verkoopbaarheid van uw woning en welke factoren werken dit juist tegen? Deze zakelijke kant van het verkoopproces is bij Stad en Land Makelaardij in uitstekende handen.
 

Emotioneel proces

De keuze voor een makelaar die het beste bij u past, wordt niet alleen bepaald op basis van rationele aspecten. Het verkopen van uw huis is, naast een van de grootste financiële transacties die u in uw leven doet, ook een gebeurtenis waar zowel bij verkoper als bij de koper emoties worden aangesproken. Het verkopen van uw huis is tenslotte iets anders dan het vervangen van uw oude winterjas door een nieuwe.
 

Persoonlijke begeleiding

Daarom treft u bij Stad en Land Makelaardij mensen die begrijpen waar het om gaat in de makelaardij: een goede presentatie van uw woning, zorgvuldig uitgevoerde bezichtigingen, scherpe onderhandelingen en uiteindelijk de enige juiste verkoopprijs. Mensen die net als de verkoper houden van een woning omdat die een thuis biedt, een veilige haven in de drukte van alledag. Met een persoonlijke begeleiding gedurende het gehele proces maken de makelaars van Stad en Land Makelaardij het verschil.
 
Vraag naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.