Kantoor

Stad en Land Makelaardij is een samenwerking van Rita Diets Makelaardij en Wim Tuit Makelaardij.
 
Rita Diets is al meer dan 25 jaar als beëdigd NVM makelaar actief in de regio Arnhem. Als een van de eerste vrouwelijke makelaars opende zij in juni 1996 haar eigen kantoor in Arnhem. Sinds die tijd houdt zij zich dagelijks bezig met alle aspecten van de woningmakelaardij met een zeer duidelijk uitgangspunt: de mens staat centraal. Persoonlijkheid en een prettige ‘open’ sfeer staan bij Rita Diets Makelaardij hoog in het vaandel.
 
Wim Tuit is sinds 2003 actief in de makelaardij. Als kandidaat makelaar heeft hij gedurende 8 jaar gewerkt bij Rita Diets Makelaardij. Geen wonder dat in zijn dagelijks werk de mens ook “belangrijker” is dan de “stenen”. De laatste jaren heeft hij een eigen kantoor waarbinnen hij zich voornamelijk bezig houdt met onroerend goed gelegen in het buitengebied / het platteland. Samenwerking met agrarische makelaars heeft hem verder gespecialiseerd in de aspecten die specifiek samenhangen met de situatie buiten de bebouwde kom; bestemmingsplannen, ruilverkavelingen, ruimte voor ruimte regelingen hebben voor hem geen verassingen meer. Ook Wim is beëdigd als NVM makelaar.
 
Binnen Stad en Land Makelaardij wordt de expertise van makelaardij in de stedelijke en de landelijk omgeving gebundeld waardoor cliënten gewaarborgd zijn van vakkundige ondersteuning ongeacht het type opdracht. 
 
Stad en Land Makelaardij heeft vestigingen Arnhem en Doornenburg. Beide vestigingen beschikken over beëdigde NVM makelaars die zijn ingeschreven in de noodzakelijke registers.