Aankoop

Een aankoopmakelaar van Stad en Land Makelaardij neemt zorgen weg.
Bij het kopen van een huis komt namelijk heel wat kijken. Zo heeft u onder andere een onderzoeksplicht, waarbij u vóór uw aankoop allerlei zaken die betrekking hebben op het huis zelf moet checken. Dit geldt ook voor de juridische aspecten van de aankoop. De NVM-aankoopmakelaars van Stad en Land Makelaardij zijn de specialisten die u hierbij adviseren. Wij zorgen voor een scherpe onderhandeling en begeleiden het gehele aankooptraject tot en met de notaris.
 

Wat is een aankoopmakelaar? 

Als u een huis op het oog heeft, komt u in contact met de makelaar van de verkoper. Die zal u informatie geven en alles over het huis vertellen, maar hij doet dit vanuit het belang van de eigenaar van het huis. Het is de makelaar die door de verkoper is ingeschakeld om zijn huis te verkopen.
Dat betekent dat hij primair de belangen van de verkoper behartigt en niet de uwe. Dat begint al met de prijs van de woning. De makelaar van de verkoper wil een zo hoog mogelijke prijs voor zijn klant bedingen en u wilt uiteraard zo min mogelijk betalen. Het is daarom verstandig u onafhankelijk te laten adviseren. Door een makelaar die niet voor de verkoper werkt, maar voor ú; de aankoopmakelaar van Stad en Land Makelaardij.
 

Professionele begeleiding

Cliënten die u voorgingen, zullen u vertellen dat professionele begeleiding bij de aankoop tot tienduizenden euro's kan besparen. De uitgebreide ervaring in de regio maakt dat er weinig aspecten van de aankoop zijn waar de makelaars van Stad en Land Makelaardij nog nooit mee te maken hebben gehad. De aankoop van uw nieuwe woning moet juridisch, milieukundig, bouwkundig, verkooptechnisch en organisatorisch perfect verlopen.
 

Rationeel / emotioneel

Een woning kopen is niet alleen een rationeel en zakelijk proces. Goed bekeken bent u namelijk niet alleen op zoek naar een nieuw dak boven uw hoofd, u bent op zoek naar een nieuwe plek waar u zich thuis voelt. Daarbij spelen meer zaken een rol dan de technische staat van onderhoud en de prijs. Juist de minder rationele zaken bepalen of u zich op uw gemak voelt op een locatie of niet. En dat begrijpen de aankoopmakelaars van Stad en Land Makelaardij maar al te goed. Terwijl wij ons concentreren op de vakinhoudelijk aspecten van de aankoop, kunt u zich zonder zorgen richten op de gevoelskant van de woning.
 
Vraag naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.