Mijn favorieten

Klantervaringen

Jeroen en Anne
Stad en Land Makelaardij heeft bij ons een ontzettend positief maar vooral betrokken beeld neer gezet.
Hoe fijn is het als "onze" Wim met je meedenkt, in allerlei zaken die betrekking hebben over de verkoop van je woning.
Niks was teveel, alles kon worden besproken en zelfs in de late avonduren was Wim bereikbaar indien er vragen waren. 
Suggesties, advies, tips, niks was teveel. 
Wij willen Stad en Land Makelaardij hartelijk bedanken voor hun support! Het is een warme deken! 

Theo en Hanneke
Wij kijken met grote voldoening en tevredenheid terug op de begeleiding door Wim Tuit van het hele verkooptraject van onze woning in Elst. Niet alleen het eindresultaat was boven verwachting, maar ook tijdens de rit hebben we ons te allen tijde in deskundige en vertrouwde handen gevoeld. Wim staat altijd voor je klaar, heeft een goed inlevingsvermogen, luistert uitstekend en zoekt altijd naar de vraag achter de vraag. Ons advies: zoek niet langer stad en land af, maar ga gewoon met Wim in zee!

Kitty en Geert
Wij kijken met volle tevredenheid terug op het aankooptraject dat we samen gelopen hebben met Wim. Ons droomplekje stond nog niet officieel te koop en daardoor werd het een bijzonder proces, waarbij Wim de ontwikkelingen nauwlettend bleef volgen en ons goed adviseerde. Wim komt zijn afspraken goed na en neemt initiatief om onduidelijkheden uit te zoeken. Mede daardoor hebben we het kunnen verwerven, waar we nog steeds heel blij mee zijn! Zijn persoonlijkheid, ervaring en betrokkenheid hebben wij in zo’n intensief traject erg gewaardeerd!


Tonnie,  Bas en Ank
Hoi Wim
We zijn bij jou terecht gekomen, nadat we met onvrede na dik 2 jaar bij een andere makelaar de opdracht hebben ingetrokken.
Hadden we dat maar gelijk gedaan. 

Je heb ons meegenomen in de verkoop met je kennis en kunde en jouw goede uitleg over iets wat wij niet dagelijks doen. Zeker belangrijk voor ons was, dat je oprecht betrokken was in ons. Toen de situatie zich aandeed dat er een koper was en ook nog binnen 2 maanden de datum van opleveren zou zijn, was er geen twijfel dat je ook meeging als aankopende makelaar voor het nieuwe huis. Die afstemming en planning met de notaris is vakkundig verlopen. Het was spannend en er moesten allerlei brandjes geblust worden waarop we in het weekend en avonden nog met elkaar aan de telefoon zaten. Juist dit geeft aan hoe betrokken je bent met je werk en je niet de mentaliteit hebt van 8-17 uur te werken. Wim dank je wel voor de begeleiding is deze hectische tijd. 


Caia en Erwin
En dan loop je opeens tegen je droom appartement aan op Funda, maar wat nu ?
Via Richard contact gezocht met Wim Tuit, die liet alles vallen en zat letterlijk de volgende ochtend bij ons aan tafel om de strategie voor de aankoop door te spreken. Mede door Wim zijn contacten in de makelaardij lukte het ons om dit appartement in Ellecom te kopen, en dat binnen 4 werkdagen !

Maar dan nog even ons huis op ’t Cranevelt in Arnhem verkopen. Ook daar heeft Wim, samen met Rita Diets, goed werk geleverd, uiteindelijk binnen 3 weken verkocht voor een hele nette prijs !
We hebben Wim ervaren als een zeer betrokken en gedreven makelaar, open en eerlijk. Wim houdt het overzicht en zit op tijd iedereen achter zijn/haar broek om de zaakjes geregeld te krijgen en daar heb je echt wat aan in zo’n hectische periode rondom de verkoop van je huis!
Bedankt Wim en Rita !

Berry
Ik heb de samenwerking met Wim Tuit als verkopende Makelaar voor mijn woning als zorgvuldig, professioneel, warm en aangenaam ervaren.
Een absolute aanrader.

Jobs en Marjolein
Wij hebben Wim Tuit ontmoet als verkopend makelaar.
Hij is zeer betrokken, open en eerlijk, staat altijd voor je klaar en neemt de tijd!
Wij zijn zeer gelukkig met de aankoop van ons droomhuis en eigenlijk is er maar 1 woord nodig: Topmakelaar!

Auke en Melissa
Met makelaar Wim Tuit van Stad en Land Makelaardij hebben wij als kopers van een bestaand, vrijstaand huis bijzonder goede ervaringen. Een enthousiaste makelaar met veel ervaring en zichtbaar hart voor zijn vak. Met veel marktkennis op zak wees hij ons op eventuele valkuilen, maar ook positieve aandachtspunten bij de aankoop van ons nieuwe huis. Hij dacht bij de bezichtigingen mee wat betreft eventuele verbouwopties en wees ons op mogelijke bijkomende kosten die de komende jaren met zich mee kunnen brengen. Al met al een prettige makelaar met veel aandacht voor open en duidelijke communicatie.

Annick en Susanne
Zeer vriendelijke en betrokken makelaar. Wim heeft ons goed en deskundig geholpen bij de aankoop van onze twee-onder-een kap woning. Hij was goed bereikbaar, zelfs buiten reguliere tijden.

Uitstekende service!

Anoniem
Rita Diets heeft de verkoop van mijn appartement professioneel en deskundig ter hand genomen. Het contact met haar verliep zeer prettig.
Dik tevreden!

Hans
Beste Wim. Ik vond en vindt hoe jij als makelaar naar mij overkwam erg plezierig. Je hebt verstand van zaken en gebruikt die naar de klant toe. Je voelt je erg betrokken bij alles wat de verkoop nodig heeft. Zoals een goed gesprek met de eigenaar en een goede verkoop presentatie. ( funda, film fotos).
Je bent eerlijk en betrouwbaar zodat ik vrienden en kennissen jou zou aanbevelen voor de verkoop van hun huis.

Jurjen & Patricia
Na een minder goede ervaring gehad te hebben met een andere arnhemse makelaar, was ons eerste contact met Rita erg prettig te noemen. Niet haar belang, maar dat van ons stond duidelijk voorop. Snel hadden we goede afspraken die ook volledig nagekomen zijn. Ook het interieuradvies van Richard heeft z'n vruchten afgeworpen. Met slechts enkele kleine aanpassingen is onze woning binnen 3 maanden verkocht (terwijl die al bijna een jaar bij de andere makelaar stond).
Echt het aanbevelen waard! Rita, Wim en Richard, BEDANKT!

Menno en Monique
Bij de verkoop van ons huis hebben wij de zakelijke, maar zeker ook de persoonlijke benadering van Rita en Wim zeer gewaardeerd. Allereerst hebben ze ons op een prettige manier uitgebreid geadviseerd over de aanpak. Nadat het huis te koop was gezet, hebben Rita en Wim enorm veel inzet geleverd in het contact met de potentiële kopers. Hierdoor hadden we ons huis binnen twee weken verkocht, voor een marktconforme prijs! Vervolgens bleek de koper zich niet aan de diverse gestelde termijnen te houden, wat zelfs heeft geresulteerd in het verzetten van de overdrachtsdatum. Gedurende dit hele traject hebben Rita en Wim de touwtjes stevig in handen gehouden en veel werk uit onze handen genomen.

Anne
Toen na het overlijden van mijn moeder haar flat en garage verkocht moest worden heb ik Rita Diets benaderd. Ondanks de lastige markt hadden ze de verkoop binnen 4 maanden rond èn voor prima marktconforme prijs. Niet alleen namen zij mij zakelijk gezien werkelijk alles uit handen, ze lieten ook merken te begrijpen welke emoties er spelen bij een verkoop na overlijden. Kortom, niets dan lof!

Monique
De verkoop van ons huis is boven verwachting goed verlopen en dat was 100% te danken aan Rita en Wim. Zij hebben prima werk verricht, hebben meer gedaan en geregeld dan verwacht werd en dan verwacht mocht worden, echt super! Zelfs de uiteindelijke verkoopprijs is hoger uitgevallen dan verwacht. Ze hebben ervoor gezorgd dat een feitelijk onprettige situatie toch op een erg prettige, gunstige en snelle manier kon worden afgehandeld. Nogmaals heel erg bedankt!

Evers & Schmitz Financiële Dienstverlening Ulft
Onlangs zochten wij als hypotheekkantoor uit de regio Achterhoek een makelaar die voor onze cliënt in Arnhem kon taxeren. Via een makelaar uit onze regio werden wij getipt over Rita Diets. Het contact was erg prettig en wij zijn zeer tevreden over het resultaat, het rapport was bovendien snel gereed en dat is altijd prettig wanneer je voor cliënten binnen een aantal weken de hypotheek geregeld wilt hebben. Voor taxaties in de regio Arnhem gaan wij dus ook de volgende keer weer naar Rita en Wim.

Anoniem
Als je voor mensen een dienst levert, is het steeds de kunst te zoeken of je het over de het zelfde hebt. Of je elkaar begrijpt terwijl er vaak tegengestelde belangen zijn. Ik heb me door jullie begrepen en ondersteund gevoeld in het traject van de verkoop van het huis!
Dank je wel!

Bas en Annemarie
Wij wonen nu 2 maanden in ons nieuwe huis en het past ons als een jas. Wat we tijdens het koop- en zoekproces fijn vonden was dat we Rita en Wim altijd konden bellen met vragen. Erg benaderbaar, helder en vriendelijk in contact. En op het 'moment supreme' doortastend, scherp en zakelijk. Een prettige combinatie.

Jolanda en Dick
Vanaf het begin klikte het bijzonder goed met Rita. Rita staat je altijd plezierig te woord voor al je vragen en wat wij belangrijk vonden dat je serieus genomen werd.
De verkoopprospectus met een pakkende beschrijving van ons huis vonden wij een heel sterk punt.
Het bord te koop stond nog niet in de tuin en wij hadden al de eerste kijkers.
De overdracht bij de notaris was ook goed verzorgd, voor ons een belangrijke afsluiting.
Al met al zijn wij super tevreden en vinden Rita en Wim echt een aanrader!

Peter
Onlangs hebben Rita en Wim zich ingespannen om ons appartement te verkopen. Wij zijn zeer tevreden. 
De zaken waren altijd keurig voor elkaar vanaf het moment van opname tot en met de overdracht. Ook de onderhandelingen zij goed gevoerd. Beschaafd, maar ook slim en doortastend, niet ineens alle troeven uitspelen. Ook gingen ze op zoek naar creatieve oplossingen om er uit te komen. Daarbij was opvallend hoe intensief en goed er werd afgestemd. Steeds even een ruggenspraak maar indien gewenst ook een advies. 
Kortom...wij zijn heel erg tevreden met deze reeele makelaar...

Suzanne
Wij hebben pas geleden ons huis verkocht en tevens een nieuw huis gekocht met behulp van Rita en Wim en we kunnen ons geen betere makelaars voorstellen! 
We konden met al onze vragen terecht,hoe gek die soms ook waren en alles werd ons helder uitgelegd. Ook hebben ze ons een financieel adviseur laten helpen die alles voor ons duidelijk op papier heeft gezet. Rita en Wim voelden onze nieuwe woonwensen heel goed aan! 
We kwamen binnen in ons nieuwe huis voor een eerste bezichtiging en toen ik in de hal stond had ik al een goed gevoel. Nadat we het hele huis hadden gezien wisten we dat dit het juiste huis voor ons was. En na het bieden was diezelfde avond het huis van ons. We vinden het zo knap dat Rita en Wim al aanvoelden dat dit een mooi huis voor ons zou zijn! En we wonen hier heel fijn en hopen dat we hier nog lang zullen genieten! Maar als het ooit weer nodig zou zijn dan gaan wij zeker terug naar deze makelaars!