Help mee

Stad en Land Makelaardij biedt naast de inzet van professionele makelaars en diverse verkoopkanalen een extra verkoopmogelijkheid voor uw woning. Met de inzet van uw eigen e-mailprogramma of sociale netwerken (facebook, twitter en/of linkedIn e.a.) bieden wij u gratis een geheel nieuwe extra mogelijkheid om uw woning op een professionele manier onder de aandacht te brengen: Help Mee!.
 

Sociaal netwerk

Vroeger gaf u via uw sociale netwerk, (de sportclub, school  van de kinderen of in de kerk) aan uw vrienden en bekenden door dat uw huis te koop kwam. Ook toen al hielpen zij u met het vinden van potentiele kopers.
In deze tijd hebben we daarnaast te maken met digitale sociale netwerken die groter, sneller en sterker zijn dan de oude maar die nog steeds de zelfde functie hebben; vrienden vertellen vrienden dat uw huis te koop staat.
 

Digitaal sociaal netwerk

Om uw woning via uw eigen digitale netwerk te promoten, krijgt u van ons een Help Mee website; een extra instrument naast de 'traditionele' promotie via de diverse woningwebsites. Via de Help Mee website voegt u uw woning eenvoudig toe aan uw eigen digitale sociale netwerk. De woninginformatie die
met Help Mee wordt verstuurt, is specifiek door Stad en Land Makelaardij voor u gemaakt. Deze informatie is daarmee altijd actueel, professioneel en geeft een potentiele koper een goede eerste indruk van uw woning.
Een digitaal visitekaartje van uw woning.
 
Bent u nog geen lid van een sociaal netwerk? Geen probleem.
U kunt ook de contacten uit uw e-mailadresboek in Microsoft Outlook, Gmail of Windows Live op uw computer inlichten.
Het gebruik van Help Mee verplicht u tot niets, zorgt niet voor ongewenste benadering, voorkomt dat gedateerde of achterhaalde informatie op het internet blijft “rondzwerven” en is veilig.