Terug naar de resultaten
Verkoop bij Inschr.
Bredestraat 5 in Horssen 6631 BC

Bredestraat 5

6631 BC Horssen
Prijs op aanvraag

Omschrijving

Verkopers hebben er voor gekozen om de verkoop te laten plaatsvinden middels een inschrijving. Dit betekent dat er op zaterdag 11 januari 2020 tussen 10.00 en 12.00 uur een gelegenheid is voor een eerste kennismaking met de woning. 
De verkopers geven bij deze procedure geen vraagprijs of richtprijs af.


Aan de rand van Horssen ligt een bescheiden...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1967 Woonoppervlakte 140 m² Aantal kamers 8
Lees meer

Omschrijving

Verkopers hebben er voor gekozen om de verkoop te laten plaatsvinden middels een inschrijving. Dit betekent dat er op zaterdag 11 januari 2020 tussen 10.00 en 12.00 uur een gelegenheid is voor een eerste kennismaking met de woning. 
De verkopers geven bij deze procedure geen vraagprijs of richtprijs af.


Aan de rand van Horssen ligt een bescheiden semi-bungalow uit het eind van de jaren zestig. Deze woning wordt samen met een riante kapschuur aangeboden op een perceel van ca. 3300m2 waarbij de exacte afmeting kan variëren. Meer of minder grond is bespreekbaar.

Indeling
De woning betreft een semi bungalow met een centrale entree aan de straatzijde. Vanuit deze hal heeft u toegang tot de tweede verdieping en tot alle vertrekken op de begane grond. De woonkamer van ca. 23 m2 beschikt over openslaande deuren naar de zij-tuin en een schouw met natuurstenen bekleding. Naast de woonkamer treft u de ruime maar gedateerde keuken aan. Het betreft een eenvoudige keuken met enkele vaste kasten zonder inbouwapparatuur.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken. Deze aan de woning gekoppelde uitbouw van ca5 bij 4,5 m biedt ruimte aan een berging waar ook de CV ketel is opgesteld, het toilet en een eenvoudige badkamer met douche. In de bijkeuken is plaats voor de wasmachine en –droger.
Vanuit de centrale hal heeft u toegang tot drie slaapkamers. Een van deze slaapkamers heeft directe toegang tot de eerde genoemde badkamer. Ook treft u in de centrale hal een extra toilet aan.

Via een spiltrap komt u op de verdieping van de woning. Hier treft u rond de overloop een slaapkamer, twee kleine bergruimten en een grote droogzolder aan waarin gemakkelijk een extra slaapkamer kan worden gerealiseerd.

Bijgebouw
Achter de woning staat een zeer ruime voormalige agrarische bedrijfsruimte waarvan het dak in 2018 is vervangen. Het betreft een van oorsprong open kapschuur van ca 25 bij 15 meter met het bouwjaar 1968. De schuur is opgetrokken uit houten spanten en is grotendeels onverhard. Van oorsprong gebruikt voor opslag doeleinden en voormalige koeienstal, staat deze schuur nu leeg. Onder de open kap is een aantal afgesloten ruimten gerealiseerd die nu dienst doen als garage / berging.

Bestemming
De woning ligt binnen het Bestemmingsplan Stedelijk Gebied gemeente Druten. Dit bestemmingsplan bevindt zich in de ontwerpfase. Het ontwerp heeft vanaf 26 september voor een periode van 6 weken ter inzage gelegen. Het bestemmingsplan is in hoofdzaak consoliderend van aard. Dit betekent dat er in principe geen nieuwe regels zijn opgenomen in het plan, maar dat er sprake is van het samenvoegen van verschillende geldende plannen. Daar waar er een discrepantie was tussen de verschillende geldende plannen, is er geharmoniseerd.
De locatie heeft binnen dit plan een woonbestemming. Sloop en herbouw op de locatie is mogelijk waarbij binnen het bestaande bouwvlak een vrijstaande woning mag worden gerealiseerd met een maximale bouwhoogte van 10 meter en maximale goothoogte van 7 meter. Bij herbouw van de schuur mag binnen dit plan maximaal 150m2 bijbehorende bouwwerken worden teruggeplaatst.
Naast gebruikelijke beoordeling bouwaanvraag zal de gemeente een eenvoudige extra toets uitvoeren in relatie tot cultuurhistorische waarde van de locatie waarbij het niet in verwachting ligt dat nieuw type te bouwen woning daarbij een rol zal spelen.

Bijzonderheden
• Eenvoudige semi bungalow
• WOZ waarde €415.000 (peildatum 1-1-2018)
• Bouwjaar 1968
• Niet geïsoleerde spouwmuur
• Asbesthoudend dakbeschot
• Verwarming middels CV Ketel (Nefit Combi Trendline HRC 30, CW5) uit 2014
• Rondom (behalve raam voorzijde woonkamer) voorzien van rolluiken
• Woning is aangesloten op de riolering middels gresbuizen
• Vrijstaande schuur van ca. 375m2
• Perceel oppervlak ca. 3.300 m2
• De beoogde noordgrens zal op ca 18 meter achter de kapschuur komen (grens bestemmingsplan buitengebied)
• Meer of minder grond is bespreekbaar
• De woning is tijdelijk verhuurd maar zal vrij van huur worden opgeleverd.

Verkoopprocedure
Verkopers hebben er voor gekozen om de verkoop te laten plaatsvinden middels een inschrijving. Dit betekent dat er op zaterdag 11 januari 2020 tussen 10.00 en 12.00 uur een gelegenheid is voor een eerste kennismaking met de woning. Indien u na deze eerste kennismaking met de woning uw belangstelling verder is aangewakkerd geven wij u in de twee weken daarop de gelegenheid om de woning, eventueel samen met een aankoopmakelaar en/of bouwkundige voor een tweede keer te bezoeken.
Een gedetailleerde verkoopprocedure kunt u opvragen via ons kantoor.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Bungalow Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Niet-repeterend permanent Kenmerken Semi-bungalow Bouwjaar 1967 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 140 m² Perceeloppervlakte 3300 m² Externe bergruimte 123 m² Inhoud 518 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Energieklasse E Energie einddatum 28-11-2029 Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Nefit Combi Trendline HRC30 CW5 (Gas Combiketel uit 2014, Eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra en voorzien van water Isolatie Geen isolatie Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 5 auto's Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Dak Soort dak Zadeldak Toelichting Eterniet platen dakbeschot Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rolluiken Kadastrale gegevens Gemeente Horssen Sectie G Perceelnummer 365 Oppervlakte 3300 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Bredestraat 5 in Horssen 6631 BC Bredestraat 5 in Horssen 6631 BC Bredestraat 5 in Horssen 6631 BC

360° Foto's

Route van naar Bredestraat 5, 6631 BC Horssen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.