Wim Tuit Stad en Land Makelaardij

Rijnstraat 79
6686 MJ Doornenburg
Tel: 085 - 876 90 71
wimtuit@stadenlandmakelaardij.nl
Paddepoel, 6687 LN Angeren Koopsom € 249.500,- v.o.n.
Paddepoel in Angeren 6687 LN

Omschrijving

Aan de rand van het dorp Angeren wordt op een voormalige glastuinbouwlocatie in twee fases een vijftal bouwkavels voor de particuliere woningbouw ontwikkeld. Bent u op zoek naar een ruim kavel waar u zelf een woning kunt ontwikkelen? Wilt u vrij wonen in het buitengebied maar wel op loopafstand van een supermarkt en het openbaar vervoer? Zoekt u de charme van het dorp maar wilt u wel binnen 10 minuten in de stad zijn? Dan zijn de bouwkavels aan de Paddepoel in Angeren wellicht iets voor u.

Ligging
Het plan is gesitueerd tussen het dorp Angeren en de Rijndijk. De straat “Paddepoel” vormt van oudsher de verbinding tussen de dorpskern en het buitengebied. Het betreft een straat met, nu nog aan een zijde, lintbebouwing. Het karakter van deze lintbebouwing vormt ook in de ontwikkeling van plan het uitgangspunt.
Als u in de zuidelijke richting de Paddepoel afloopt, komt u in de dorpskern. Hier treft u enkele winkels waaronder een supermarkt, een dorpshuis, diverse verenigingen en sportvelden maar ook een goed functionerende basisschool.
In noordelijke richting loopt u richting de uiterwaarden van de Rijn. Hier kunt u urenlang wandelen en genieten van de overvliegende ooievaars die overigens al enkele jaren een stukje verderop op de Paddepoel broeden.

Ontwikkeling
Het plan Paddepoel is verdeeld in twee fases. De eerste fase van dit plan is inmiddels afgerond met een onherroepelijk bestemmingsplan waarbinnen twee bouwkavels zijn gerealiseerd:
• Kavel 1: oppervlakte 2.327 m2: VERKOCHT
• Kavel 2: oppervlakte 1.850 m2: VERKOCHT
Voor kavel 2 kunt u direct een omgevingsvergunning aanvragen en, onafhankelijk van de voortgang van fase 2, direct starten met de bouw.

De tweede fase van het plan is op dit moment in behandeling bij de gemeente Lingewaard. In deze fase wordt een drietal kavels ontwikkeld:
• Kavel 3: oppervlakte 2.237 m2: VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
• Kavel 4: oppervlakte 2.221 m2: ONDER OPTIE
• Kavel 5: oppervlakte 3.267 m2: ONDER OPTIE
De verwachting is dat de gemeente het bestemmingsplan voor deze tweede fase in het najaar van 2018 zal vaststellen.

Levering kavels
Alle bouwkavels zijn inmiddels ingemeten door het Kadaster. De exacte oppervlakte en locatie zijn daarmee bekend. Op de bouwkavels is tevens met piketpaaltjes het bouwvlak aangegeven. De kavels worden opgeleverd in de huidige staat. Door en voor rekening van de koper komen:
• Aansluiting nutsvoorzieningen;
• Eventueel voor de bouw noodzakelijke sonderingen;
• Aanvraag omgevingsvergunning (bouwvergunning) bij de gemeente Lingewaard;
• Inplanten van de verplichte landschappelijke inpassing;
• Eventuele overige terreininrichting.

Kavel 2 is middels een bestaande dam ontsloten naar de openbare weg. Voor de kavels 2, 3 en 4 geldt dat de koper van deze kavels zelf moet zorgen voor de ontsluiting waarbij zij met het Waterschap afspraken dienen te maken over de overbrugging van de aanwezige A-watergang.

Bouwmogelijkheden
Op de bouwkavels in de eerste fase van het plan (kavels 1 en 2) mag binnen het bouwvlak één vrijstaande woning worden gerealiseerd met een maximale goot- en bouwhoogte van 6 respectievelijk 10 meter en een maximale inhoud van 850 m3.
Op de bouwkavels in de tweede fase van het plan (kavels 3, 4 en 5) mag binnen het bouwvlak één vrijstaande woning worden gerealiseerd met een maximale goot- en bouwhoogte van 4,5 respectievelijk 9 meter en een maximale inhoud van 850 m3.
Voor alle kavels geldt dat bijgebouwen zijn toegestaan tot 75 m2, op een afstand van minimaal 3 m achter de voorgevelrooilijn.

Voor meer gedetailleerde informatie over de bestemming en de bouwmogelijkheden verwijzen wij naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopsom € 249.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting direct te aanvaarden Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1850 m² Kadasteroppervlakte 1850 m² Kadastrale gegevens Gemeente Angeren Sectie E Perceelnummer 621 Oppervlakte 1850 m² Eigendomssituatie Volle eigendom