Terug naar de resultaten
Te koop
Paddepoel in Angeren 6687 LN

Paddepoel

6687 LN Angeren
Vraagprijs € 279.000,- k.k.

Omschrijving

Aan de rand van het dorp Angeren is op een voormalige glastuinbouwlocatie een vijftal bouwkavels voor de particuliere woningbouw ontwikkeld. Een van deze kavels is op dit moment opnieuw in de verkoop gekomen. Bent u op zoek naar een ruim kavel waar u zelf een woning kunt ontwikkelen? Wilt u vrij wonen in het buitengebied maar wel op loopafstand van een supermarkt en het openbaar vervoer? Zoekt u...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van het dorp Angeren is op een voormalige glastuinbouwlocatie een vijftal bouwkavels voor de particuliere woningbouw ontwikkeld. Een van deze kavels is op dit moment opnieuw in de verkoop gekomen. Bent u op zoek naar een ruim kavel waar u zelf een woning kunt ontwikkelen? Wilt u vrij wonen in het buitengebied maar wel op loopafstand van een supermarkt en het openbaar vervoer? Zoekt u de charme van het dorp maar wilt u wel binnen 10 minuten in de stad zijn? Dan is deze mogelijkheid wellicht iets voor u.

Ligging
Het plan is gesitueerd tussen het dorp Angeren en de Rijndijk. De straat “Paddepoel” vormt van oudsher de verbinding tussen de dorpskern en het buitengebied. Het betreft een straat met, nu nog aan een zijde, lintbebouwing. Het karakter van deze lintbebouwing vormt ook in de ontwikkeling van plan het uitgangspunt.
Als u in de zuidelijke richting de Paddepoel afloopt, komt u in de dorpskern. Hier treft u enkele winkels waaronder een supermarkt, een dorpshuis, diverse verenigingen en sportvelden maar ook een goed functionerende basisschool.
In noordelijke richting loopt u richting de uiterwaarden van de Rijn. Hier kunt u urenlang wandelen en genieten van de overvliegende ooievaars die overigens al enkele jaren een stukje verderop langs de dijk broeden.

Kavel
De aangeboden kavel betreft kavel nummer 3, lokaal bekend als Paddepoel 2c te Angeren. Het betreft een kavel met een oppervlak van 2.237m2. De huidige eigenaar heeft voor u reeds een sonderingsonderzoek laten uitvoeren. Ook zijn er vergevorderde plannen voor de realisatie van een werkelijk schitterende vrijstaande woning waarover reeds vooroverleg is gevoerd met de gemeente.
Dit betekent echter niet dat u verplicht bent om dit plan uit te voeren. U heeft de volledige vrijheid om uw eigen ontwerp hier ten uitvoer te brengen.

Bouwmogelijkheden:
Op de bouwkavel mag binnen het bouwvlak één vrijstaande woning worden gerealiseerd met een maximale goot- en bouwhoogte van 4,5 respectievelijk 9 meter en een maximale inhoud van 850 m3.
Tevens is een bijgebouw toegestaan tot 75 m2, op een afstand van minimaal 3 m achter de voorgevelrooilijn.
Voor meer gedetailleerde informatie over de bestemming en de bouwmogelijkheden verwijzen wij naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Levering kavel
De bouwkavel is inmiddels ingemeten door het Kadaster. De exacte oppervlakte en locatie is daarmee bekend. Op de bouwkavels is tevens met piketpaaltjes het bouwvlak aangegeven. De kavels worden opgeleverd in de huidige staat. Door en voor rekening van de koper komen:
• Aansluiting nutsvoorzieningen;
• Aanvraag omgevingsvergunning (bouwvergunning) bij de gemeente Lingewaard;
• Inplanten van de verplichte landschappelijke inpassing;
• Eventuele overige terreininrichting.

De koper van de kavel dient zelf te zorgen voor de ontsluiting naar de openbare weg: de Paddepoel waarbij hij met het Waterschap afspraken dient te maken over de overbrugging van de aanwezige A-watergang.

Prijs
De verkoper van de kavel hanteert een bieden vanaf prijs. Biedingen vanaf €279.000,= kk. worden serieus in overweging genomen.
Als u een bouwterrein koopt, is de koopsom meestal belast met 21% BTW. In dit geval is de koopsom echter niet belast met 21% BTW, maar met overdrachtsbelasting. De overdrachtsbelasting in Nederland is 6%.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 279.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting direct te aanvaarden Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 2237 m² Kadasteroppervlakte 2237 m² Kadastrale gegevens Gemeente Angeren Sectie E Perceelnummer 628 Oppervlakte 2237 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Paddepoel, 6687 LN Angeren
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.